Vess360 - Training

Ontgrendel het Potentieel in Elk Telefoongesprek

Elk gesprek met een klant biedt de kans om een blijvende indruk achter te laten. Maar hoe goed worden de emoties in deze gesprekken herkend en effectief behandeld? Veel bedrijven missen de tijd of de capaciteit om gesprekken te analyseren waardoor frustratie, ontevredenheid of andere emoties gemist worden, maar wel cruciaal zijn voor de klanttevredenheid. Vess360 analyseert uw gesprekken automatisch maar biedt een effectief trainingsprogramma om medewerkers slimmer en beter om te laten gaan met de emoties van de beller.

Bij Vess360 geloven we dat de kracht van elk gesprek ligt in de toon van de stem en de emotie daarachter. Het is niet alleen wát er wordt gezegd, maar hóe het wordt gezegd. Met onze geavanceerde Vess360-AI oplossing identificeren we de zes basisemoties die plaatsvinden in gesprekken. Aanvullend bieden we trainingstrajecten die uw team niet leert emoties te herkennen en hoe ze gesprekken kunnen verbeteren en sturen op basis van emotionele signalen.

Vess360 Gesprekstrainingen

Onze trainingen combineren de kracht van de Vess360-oplossing met bewezen methoden op het gebied van emotionele intelligentie en communicatievaardigheden. Uw team leert de zes basisemoties te herkennen en op een efficiënte manier te reageren, waardoor klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid worden verbeterd.

Drie kerngebieden

  1. Emotionele Activatie en Klantmotivering Ontdek hoe u klanten kunt activeren door in te spelen op hun emoties en behoeften. Uw team leert hoe ze emotionele triggers kunnen herkennen en activeringstechnieken kunnen toepassen om klantbetrokkenheid te vergroten.
  2. Empathisch Luisteren Effectief omgaan met negatieve emoties zoals frustratie of boosheid door de kunst van empathisch luisteren. Medewerkers ontwikkelen vaardigheden om emotionele triggers te herkennen en op een ondersteunende manier te reageren, waardoor gesprekken productiever worden.
  3. Acceptatie en Begrip Bevorderen Help klanten moeilijke situaties te accepteren door transparante communicatie en het aanbieden van alternatieven. Uw team leert hoe ze slecht nieuws op een constructieve manier kunnen overbrengen, wat resulteert in blijvende klantrelaties.

Klaar om uw klantcontactteam naar een hoger niveau te tillen?

Met onze Vess360-oplossing krijgt u niet alleen inzicht in de emoties die plaatsvinden in elk gesprek, maar ook de handvatten en vaardigheden om deze gesprekken te verbeteren. Onze op maat gemaakte communicatietrainingen, coaching en masterclasses helpen uw team om klanttevredenheid te verhogen én hun eigen tevredenheid en zelfvertrouwen te vergroten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen uw klantinteracties kunnen transformeren.